+31(0)6 28153677 contact@airdome-duiven.nl

Afbouw vraagt veel vrijwilligers

Het is alweer bijna zo ver. De AirDome moet weer afgebroken worden. Maar zo’n AirDome afbreken doe je niet even met z’n tweeën. Het is een enorm karwei om de immense tent van 2.5 ton weer af te breken en op te bergen zodat hij volgend jaar weer in goede staat kan worden opgezet. Voor deze klus hebben we veel vrijwilligers nodig, zowel mannen als vrouwen!

Wanneer?

23-24 februari afbreken van de Airdome met uitloop naar 02-03 maart. Let op: voor het demonteren van de tentdelen zijn we afhankelijk van het weer. Dit betekent dat we een zekere flexibiliteit nodig hebben.

In het formulier kun je aangeven op welke dag en welke tijd je beschikbaar bent. Meerdere dagen opgeven is ook mogelijk.

Help jij mee? Meld je aan door het formulier in te vullen. Voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Hartelijk dank!

AirDome Duiven

Volg ons op Facebook:

Help met afbouwen! Meld je hier aan:

Selecteer wanneer je kunt (verplicht)

Ik kan optioneel ook:

Ik help liever op een doordeweekse avond

%d bloggers liken dit: